آش دندونی

اولین  دندون پارسا 12 آبان در اومد. مامانیشم تنبل... تا حالا براش آش نپخته بود ولی این آش دندونی را دیشب که تولد امام رضا بود ،برای گل پسرم پختم و بین همسایه ها و فامیل پخش کردم.

پارسای یک دندونی

Image Hosting by Picoodle.com


عکس از آش دندونی

Image and video hosting by TinyPic

  -----------------------------------------طرز تهیه آش دندونی
مواد لازم :
گندم پوست کنده      3لیوان
نخود                       3لیوان
لوبیا سفید              3 لیوان
عدس                     3لیوان
ماش                      3لیوان
پیاز داغ                  10 قاشق غذاخوری
قلم گوساله             1 عدد بزرگ
نمک                       به مقدار لازم
ادویه                      به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.
ابتدا قلم گوساله را آب در قابلمه گذارده  تا  قلم کاملا پخته شود و عصاره آن خارج شود.
سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد. و خوب لعاب بیاندازد.
باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.
وقتی آش خوب لعاب دار شد، پیاز داغ و ادویه و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.
در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با کمی  پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.

 

/ 0 نظر / 104 بازدید