اولین  دندون پارسا 12 آبان در اومد. مامانیشم تنبل... تا حالا براش آش نپخته بود ولی این آش دندونی را دیشب که تولد امام رضا بود ،برای گل پسرم پختم و بین همسایه ها و فامیل پخش کردم.

پارسای یک دندونی

Image Hosting by Picoodle.com


عکس از آش دندونی

Image and video hosting by TinyPic

  -----------------------------------------طرز تهیه آش دندونی
مواد لازم :
گندم پوست کنده      3لیوان
نخود                       3لیوان
لوبیا سفید              3 لیوان
عدس                     3لیوان
ماش                      3لیوان
پیاز داغ                  10 قاشق غذاخوری
قلم گوساله             1 عدد بزرگ
نمک                       به مقدار لازم
ادویه                      به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.
ابتدا قلم گوساله را آب در قابلمه گذارده  تا  قلم کاملا پخته شود و عصاره آن خارج شود.
سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد. و خوب لعاب بیاندازد.
باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.
وقتی آش خوب لعاب دار شد، پیاز داغ و ادویه و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.
در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با کمی  پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.